Tryk & Broderi hos iKON

Synlighed = Værdi

Hos iKon hjælper vi virksomheder, sportsklubber, efterskoler og foreninger med at profilere og synliggøre sig udadtil. Vi levere alle mærkevare og totalløsninger inden for profil– og sportsbeklædning, reklameartikler og firmagaver med mulighed for tryk, logo og/eller brodering af navn og firmalogo. Flere af vores kunder har i dag totalløsninger med egen webshop, da vores sortiment er meget bredt.

At gøre sin virksomhed eller sit brand synlig i hverdagens travlhed, giver genkendelighed på den lange bane. For dig har det den betydning at flere ser dit logo og du skaber en underbevidst genkendelighed hos den almene befolkning. Derfor tilbyder vi tryk og broderi på langt de fleste af vores produkter.

Fleece 576x576px
204-921-3062_204-926-2001_4

Tryk på tøj

Vi trykker gerne på alt det vi kan, men vi ser at langt de fleste tryksager på tøj, kommer fra klubber og skoler. Om det er til fodbold, håndbold eller efterskoler så er behovet for slidstærke tryk, et absolut must. Derfor trykker vi alle ordre inhouse, for at sikre en ensartet kvalitet, gennemgående højt niveau og hurtig levering.

Vores samarbejdspartner leverer slidstærke tryk og vi sikrer igennem en effektiv personlig godkendelsesproces, at det færdige resultat bliver som I ønsker det.

Tryk på andet end tøj

Vi trykker gerne dit logo, slogan eller noget helt tredje på alle de ting det kan lade sig gøre. Reklameartikler som kuglepenne, powerbanks, telefon covers, keyhangers, kasketter, krus eller hovedtelefoner, er af en lidt anden kvalitet end på tøj. Det skal være slagfast, da reklameartikler oftest har et helt andet brugsliv end tøj.

Vil du gerne vide mere om tryk på reklameartikler og elektronik, så send og gerne en mail eller giv os et kald, vi er her for at rådgive dig bedst muligt til en større synlighed.

Powerbank

Broderi på tøj

Mange virksomheder har en skarp profil der afspejles i deres fysiske fremtoning. Derfor vælger de at få broderet deres logo på skjortekraven eller diskret på en blæser. Vi er leveringsdygtige i begge løsninger og rigtig mange andre også. At brodere er en lidt længere proces end at trykke på en T-Shirt, men resultatet står til gengæld også skarpt og sammenhængende med det valgte tøj.

Vi brodere logoer og slogans i alle tænkelig farver og størrelser. I vores showroom i Kolding kan du se et stort udvalg af profiltøj til sælgere, bagere, kokke, tjenere, kontor og ejendomsmæglere. Kig forbi og vælg lige den kvalitet, der passer til dig.

Kontakt os for eksempler og priser.