SYNLIGHED OG ARBEJDSGLÆDE - BLIV KLÆDT PÅ TIL DIT JOB

TRANSPORT & LOGISTIK

FUNKTIONALITET OG KVALITET I ÉT

Arbejder I indenfor transport og logistik, så er der mange mærker om buddet når der skal vælges arbejdsbeklædning. Hos iKon har vi gjort det lidt lettere for jer at vælge. Vi har opstillet en række krav, som vi mener det gode arbejdstøj skal opfylde.

Vi trykker og broderer gerne på tøjet og opfylder special ønsker, for produktion og oplag ved henvendelse.

I SAMARBEJDE MED:

VÆR KLÆDT PÅ TIL DIT ARBEJDE

KVALITET
SLIDSTYRKE
SYNLIGHED

VÆLG SELV I EN PERSONLIG WEBSHOP

Vi skræddersyer en webshop løsning til jer med de produkter, I ønsker. I vil derefter have mulighed for at kunne tilgå shoppen, bestille og personliggøre det tøj der er udvalgt til shoppen af jer.

Når vi sammen med jer udvælger de produkter, vi tilbyder jeres virksomhed at købe som f. eks. efterskoletøj til jeres elever, arbejdstøj eller sportstøj til idrætten, vælger vi produkterne ud fra en række forskellige faktorer – blandt andet at produkterne skal være produceret under ordentlige forhold, at vores leverandører stiller krav til forsyningskæder og at produkterne er produceret bæredygtigt.

Vi udfører alle opgaver indenfor broderi, tryk og gravering, så det tøj og de produkter I udvælger, kan gøres ekstra personligt.

Vi hjælper altid med rådgivning og sparring i forbindelse med valg af tøjstørrelser og mærker.

Elektronik
Kontakt Martin og få et uforpligtende tilbud

“Lad os tage en snak om hvordan vi hos iKon, bedst kan hjælpe jer, til bedre synlighed. Kig forbi showroomet i Kolding og hør mere om de mange muligheder”

Martin Knudsen

Salg til virksomheder
martin@ikon.dk
+45 53 64 53 88

Udfyld kontaktoplysninger