ET GRØNNERE VALG

Profiltøj med omtanke

- lad kunderne huske dig, ikke kloden

Valg der styrker dit brand, kan starte med omtanke for kloden

PRODUCERET MED VEDVARENDE ENERGI

PRODUCERET MED MINDST MULIGT AFTRYK PÅ KLODEN

GENANVENDELIGE MATERIALER ELLER BIONEDBRYDELIGE

PRODUCENTEN HAR EN GOD CSR STRATEGI

Vi rådgiver jer gerne i bedre valg, når I skal have profiltøj

Vi er dedikerede til at fremme bæredygtige valg inden for tøjindustrien. Vi tror på, at vores valg af tøj kan have en betydelig indvirkning på vores planet og på mennesker rundt omkring i verden.

I disse år står vi over for store udfordringer som klimaforandringer og overforbrug af ressourcer. Vi mener, at det er vigtigt at træffe informerede valg, når vi køber tøj. Derfor stræber vi efter at tilbyde dig information, rådgivning og inspiration til at træffe bæredygtige valg i din garderobe.

Vores fokus ligger på tre centrale områder: materialer, produktion og levetid. Vi undersøger nøje hvilke materialer der anvendes i tøjproduktionen, og vi søger at fremme brugen af naturlige, økologiske og genbrugte materialer. Desuden samarbejder vi med producenter, der prioriterer etisk og miljømæssig ansvarlig produktion. 

Her på siden finder du et udplug af de mest solgte produkter indenfor bæredygtigt profiltøj. Vi håber, at disse produkter vil hjælpe dig med at træffe valg, der er bedre for både dig selv og vores planet.

Kontakt Martin og få et uforpligtende tilbud

“Lad os tage en snak om hvordan vi hos iKon, kan hjælpe jer til de bæredygtige valg. Kig forbi showroomet i Kolding og hør mere om de mange muligheder”

Martin Knudsen

Salg til virksomheder
martin@ikon.dk
+45 53 64 53 88

Udfyld kontaktoplysninger