SKAB MINDER FOR LIVET

ÅRSTRØJER & EFTERSKOLETØJ

streamline-icon-e-commerce-apparel@140x140

Vælg SELV-SHOP

streamline-icon-pin@140x140

Direkte til din efterskole

Group 5

PERSONLIG service

Group 11

hurtig levering

Tag minderne med

En årstrøje er et minde og skal holde i mange år, hvilket gør kvalitet og slidstyrke en vigtig del af en god årstrøje. Med brands som CraftClique,  Fruit of the Loom, HummelID og Neutral får du altid en årstrøje af højeste kvalitet.

I designprocessen står vi altid klar med rådgivning, således vi sikrer, at din efterskole får den helt perfekte årstrøje. Vi tilbyder årstrøjer i alle former, såsom sweater med og uden hætte, t-shirts og langærmede trøjer – og vi tilbyder alle former for tryk, broderi og print, så I kan levere jeres helt eget design til årstrøjen.

UDVALGTE MÆRKER:

Find årstrøjen til din efterskole hos iKon

Årstrøjen er en kendt tradition på mange efterskoler. Den symboliserer fællesskab og giver eleverne en følelse af tilhørsforhold, da alle fra hele skoleåret underskriver trøjen. Den har stor betydning for mange og fungerer som et minde, der kan bevares i mange år.

Hos iKon finder du et stort udvalg af årstrøjer, der kan tilpasses jeres ønsker og behov. Vi har både sweatshirts, hoodies, t-shirts og langærmede bluser fra nogle af de bedste mærker på markedet. Vores årstrøjer fås i mange forskellige farver og pasforme, så dine elever kan vælge den efterskoletrøje, der passer bedst til dem.

Alle vores efterskoletrøjer og hoodies kan udstyres med efterskolens logo eller jeres helt eget design enten foran eller bagpå. I får altså mulighed for at designe jeres efterskoletøj helt ned til mindste detalje.

Stort udvalg af efterskoletøj

Efterskoletøj er mere end bare tøj. Det er symbolet på fællesskab, erindring og stolthed. Det repræsenterer et kapitel i livet, hvor unge mennesker samles fra forskellige baggrunde, interesser og steder for at dele en fælles oplevelse og bygge venskaber for livet.

Efterskoletøj er et minde om en særlig tid, og det er af den grund vigtigt, at kvaliteten er i orden. Hos iKon har vi kun mærker af højeste kvalitet, så I ender med en årstrøje, der holder sig pæn i mange år – vask efter vask. Det er tøj, der er lavet til at holde.

Vi kan tilbyde lige netop det tøj, som I ønsker jer – uanset om der er tale om den klassiske årstrøje, t-shirts eller andet fritidstøj. Vi er leveringsdygtige i en lang række forskellige beklædningsgenstande, så eleverne helt selv kan vælge, hvordan de ønsker at mindes fællesskabet og skolen.

For at sikre jeres efterskole det helt rette merchandise, står vi altid til rådighed med rådgivning og sparring i forbindelse med hvad I har brug for. Vores mål er altid at yde den bedst mulige service for vores kunder, og er altid klar til at tage en snak om dine muligheder for at finde det rette efterskoletøj til dine elever.

UDVALGTE PRODUKTER INDENFOR EFTERSKOLETØJ:

Vælg nemt fra egen webshop

Vi opsætter din efterskoles webshop med logo og de produkter, skolen ønsker. Dine elever vil derefter have mulighed for at kunne tilgå shoppen, bestille og personliggøre deres tøj indenfor de rammer skolen ønsker.

For at tilbyde jer det helt rette produkt, har vi i vores udvælgelsen af producenter af efterskoletøj lagt stor vægt på en række af faktorer, som sikre kvaliteten og etikken af produkterne. Vi stiller eksempelvis krav om at vores leverandørers forsyningskæder og at produkterne er produceret bæredygtigt.

Vi udfører også alle opgaver indenfor broderi, tryk og gravering, så efterskoletøjet kan gøres ekstra personlig. Vi hjælper også altid med rådgivning og sparring i forbindelse med valg af størrelser og mærker, der passer bedst til dine elever.

oluwakemi-solaja-ZN52ZBFkw4Y-unsplash

Vælg iKon som din leverandør af efterskoletrøjer

Når I køber efterskoletøj igennem os får I et væld af anerkendte tøjmærker, som er kendt for deres kvalitet og slidstyrke, og I bliver altid mødt med personlig service og fuld fleksibilitet. Vi er også leveringsdygtige i alle typer af broderi samt tekstiltryk, så I kan lave et helt unikt print til både årstrøjen og efterskoletøjet.

I et samarbejde med os kan I forvente:

UDVALGTE PRODUKTER INDENFOR SPORTSBEKLÆDNING:
DET SIGER KUNDERNE OM OS:
Vesterlund Efterskole
Vi har været kunder hos iKon i mange år og er super glade for samarbejdet. ALT er muligt hos iKon. 
Servicen er I top og man føler sig altid som den vigtigste kunde hos IKON.

- Carina Bangsø Stockholm
Skanderup Efterskole
Samarbejdet med iKon har altid fungeret gnidningsløst. De kender vores behov, og de leverer altid god kvalitet, til rimelige priser, hurtigst muligt.

- Rune Peitersen
Kontakt Martin og få et uforpligtende tilbud

” Din efterskole sætter rammerne og udvælger et præsentabelt sæt til jeres elever. Du kan også give eleverne nogle valgmuligheder, der tilpasses deres personlige stil eller funktion.

Lad os tage en snak om hvordan vi hos iKon, bedst kan hjælpe jer. Kig forbi showroomet i Kolding og hør mere om de mange muligheder”

Martin Knudsen

Salg til virksomheder
martin@ikon.dk
+45 53 64 53 88

Udfyld kontaktoplysninger