Det blir en våd dag

REGNTØJ

Beskyt dig imod de våde elementer

At arbejd udendørs er ikke altid en let opgave. Men vi kan hjælpe jer med at gøre det lidt mere komfortabelt. Svenske Blåklæder har gjort det til deres mission, at sikre det arbejdede folk imod de våde elementer. De kalder det “RAINFIGHTERS” og fås i flere klassifikationer.

Vi rådgiver dig gerne om hvilken der passer bedst til dit arbejde.

Skal dit regntøj være flammehæmmende ?
UDVALGTE PRODUKTER:

VÆLG SELV I EN PERSONLIG WEBSHOP

Vi skræddersyer en webshop løsning til jer med de produkter, I ønsker. I vil derefter have mulighed for at kunne tilgå shoppen, bestille og personliggøre det tøj der er udvalgt til shoppen af jer.

Når vi sammen med jer udvælger de produkter, vi tilbyder jeres virksomhed at købe som f. eks. efterskoletøj til jeres elever, arbejdstøj eller sportstøj til idrætten, vælger vi produkterne ud fra en række forskellige faktorer – blandt andet at produkterne skal være produceret under ordentlige forhold, at vores leverandører stiller krav til forsyningskæder og at produkterne er produceret bæredygtigt.

Vi udfører alle opgaver indenfor broderi, tryk og gravering, så det tøj og de produkter I udvælger, kan gøres ekstra personligt.

Vi hjælper altid med rådgivning og sparring i forbindelse med valg af tøjstørrelser og mærker.

Elektronik

Kontakt Martin og få et uforpligtende tilbud

“Lad os tage en snak om hvordan vi hos iKon, bedst kan hjælpe jer, med beskyttelse mod regn. Kig forbi showroomet i Kolding og hør mere om de mange muligheder”

Martin Knudsen

Salg til virksomheder
martin@ikon.dk
+45 53 64 53 88

Udfyld kontaktoplysninger