Nyheder

Kolding, 01. Nov. 2023

Fra tre til to iKon-partnere

Fra slutningen af oktober overtager stifter Martin Knudsen og Dan Frederiksen den tredje partners ejerandele, og partnerkredsen går fra tre til to. For kunderne får ændringen ingen betydning – og de to partnere glæder sig til fremtiden og over nye aftaler med Kolding Boldklub og KIF Håndbold.

iKon blev etableret i 2013 af Martin Knudsen og Kasper Sørensen, og i 2018 kom Dan Frederiksen til som tredje partner. Nu træder Kasper Sørensen efter eget ønske ud af partnerkredsen.

– Efter Kasper i august kom med ønsket om at træde ud af firmaet, var vi hurtige enige om, at vi skulle finde en god løsning for alle parter. Den har vi arbejdet på et par måneder, og vi er glade for, at vi sammen har kunnet finde en løsning, der giver Kasper mulighed for at gå nye veje, samtidig med at Dan og jeg fortsat står med et super stærkt firma med de bedste medarbejdere i verden, siger Martin.

Storleverandør til klubber, erhverv og efterskoler

Da iKon i sin tid blev etableret, blev forretningen bygget på et stærkt netværk fra sportsverdenen. Derfor var de store kunder i de første år diverse sportsklubber – alt fra fodbold og håndbold til tennis mv.

– Da Dan kom med i 2018, blev vores forretning styrket yderligere. Dan kom med et enormt netværk – og i dag er vi storleverandør til klubber i hele Trekantområdet, fortæller Martin Knudsen.

– Samtidig har vi sideløbende opbygget en stor kundekreds hos blandt andre landets efterskoler, ligesom vores andel af erhvervskunder støt og roligt har været stigende de senere år, siger han.

KIF Kolding Håndbold er ny storkunde – og KB-aftale forlænget

De to partnere er begge bosiddende i Kolding og har et stærkt lokalt og regionalt netværk. Netop det betyder meget, mener Martin Knudsen:

– Der er ingen tvivl om, at det i vores branche er en fordel, at vi kender mange mennesker. Vi har selvfølgelig en populær webshop, men på store aftaler foregår det primære salg via relationer. Derfor er vi da også super stolte over, at vi for nylig har indgået en aftale med KIF Håndbold, ligesom vi netop har forlænget vores aftale med Kolding Boldklub, siger Martin Knudsen.

– Fordi Kasper træder ud, består opgaven for Dan og jeg i, at vi skal træde et skridt nærmere de kunder, Kasper har haft ansvaret for. Heldigvis kender vi de fleste af dem, så det bliver rigtig dejligt at få en direkte dialog med dem om, hvordan vi hjælper dem bedst med træningstøj, merchandise og profilgaver, siger han.

For yderligere information, kontakt venligst Martin Knudsen på telefon 53645388 eller e-mail martin@ikon.dk