STYRK SYNLIGHEDEN

REKLAMEARTIKLER

Bliv husket med reklameartikler med logo

De rette reklameartikler med virksomhedens logo eller budskab kan hjælpe med at reklamere for virksomheden, øge brandbevidstheden og skabe varige indtryk hos dine kunder. Det kan give jeres gæster glæde og genkendelse i fremtiden, og det er derfor en yderst effektiv måde at blive set og forblive i tankerne og hukommelsen hos modtagerne.

Hos Ikon bliver I altid mødt med personlig service, hurtig levering og fleksibilitet. Vi har et stort udvalg af reklameartikler, der kan udsmykkes med logo og tryk, og vi er også leveringsdygtige i alle typer af broderi, tryk og gravering på alt fra t-shirts og kasketter til kuglepenne og muleposer.

Med reklameartikler fra iKon kan du regne med:

Vi har stor erfaring med at udvælge de bedste og mest populære produkter, der sender det helt rette budskab om din virksomhed og skaber værdi for både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere

UDVALGTE KATEGORIER:

Skil dig ud med reklameartikler med logo

Reklameartikler er et helt uundværligt marketingværktøj, hvis du gerne vil skille dig ud og skabe opmærksomhed om dit brand over for potentielle kunder og samarbejdspartnere. Det giver dig mulighed for at flytte dit logo og ikke mindst dit brand ind på kontorer, i hjem og ud i omverdenen, så du bliver synlig hos både eksisterende og potentielle kunder.

I dag modtager vi tusindvis af beskeder gennem mange forskellige mediekanaler hver eneste dag, og vi frasorterer faktisk hele 95 % af støjen. Reklameartikler med logo kan hjælpe dig med at finde vej gennem støjen, især hvis der er tale om praktiske reklameartikler som f.eks. en kuglepen, en paraply eller en mulepose. Det sikrer, at du dukker op i forskellige sammenhænge, f.eks. på arbejdspladsen, en regnfuld morgen eller på en tur i supermarkedet. Du giver modtageren stor værdi samtidig med at du styrker jeres branding.

Det viser sig også, at hele 85 % af alle modtagere af reklameartikler eller reklamegaver rent faktisk husker virksomheden bag. Reklameartikler med tryk er på den måde endnu mere effektivt til markedsføring end selv online markedsføring.

Nøgleringe

Stort udvalg af reklameartikler

Hos iKON tilbyder vi et stort udvalg af professionelt merchandise og reklameartikler, der passer til enhver anledning, uanset om du mangler produkter til at skille dig ud på messer og events, vil vise taknemmelighed over for kunder, samarbejdspartnere eller leverandører med en reklamegave eller vil glæde dine medarbejdere med nogle funktionelle gaver. Vores produkter er alle af høj kvalitet og holder år efter år.

Vores udvalg består bl.a. af kontorartikler som kuglepenne og notesbøger, drikkeartikler som kopper & krus, paraplyer, muleposer, nøgleringe, tasker, kasketter og meget mere. Vi tilbyder selvfølgelig også et stort udvalg af profiltøj

Vi kan være behjælpelige med de helt almindelige reklameartikler, som du kender dem, men vi er også altid åbne for at høre dine tanker. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Har du nogle specifikke ønsker til merchandise, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan helt sikkert finde en løsning, der passer til dig og din virksomhed.

UDVALGTE PRODUKTER:

VÆLG SELV I EN PERSONLIG WEBSHOP

Vi skræddersyer en webshop løsning til jer med det merchandise, I ønsker. I vil derefter have mulighed for at kunne tilgå shoppen, bestille og personliggøre de produkter, der er udvalgt til shoppen af jer.

Når vi sammen med jer udvælger de produkter, vi tilbyder jeres virksomhed at købe som f. eks. paraplyer, kopper, notesbøger eller muleposer, vælger vi produkterne ud fra en række forskellige faktorer, blandt andet at produkterne skal være produceret under ordentlige forhold, at vores leverandører stiller krav til forsyningskæder og at produkterne er produceret bæredygtigt.

Vi udfører alle opgaver indenfor broderi, tryk og gravering, så det tøj og de produkter I udvælger, kan gøres ekstra personligt.

Vi hjælper altid med rådgivning og sparring i forbindelse med valg af tøjstørrelser og mærker.

Elektronik
USB

Derfor skal du vælge iKon

Hos iKon får du et dedikeret team, der står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til dit firma. Du kan med os som din samarbejdspartner forvente:

Vi står til rådighed gennem hele processen og hjælper altid gerne med rådgivning og sparring, så du kan bestille de reklameartikler med tryk, der passer bedst til din virksomhed og giver indtryk i dit netværk.

Kontakt Michael og få et uforpligtende tilbud

“Lad os tage en snak om hvordan vi hos iKon, bedst kan hjælpe jer, til bedre synlighed. Kig forbi showroomet i Kolding og hør mere om de mange muligheder”

Michael Benkjær

Salg til virksomheder
michael@ikon.dk
+45 27 85 27 73

Udfyld kontaktoplysninger