SIG TILLYKKE MED STIL

JUBILÆUMSGAVER

Anerkend dine medarbejdere med gode jubilæumsgaver

Som virksomhed er det vigtigt at fejre medarbejderne og vise påskønnelse og taknemmelighed for de mange års hårde arbejde og tro tjeneste. Det er med til at skabe loyale og glade medarbejdere, der er villige til at yde en ekstra indsats for virksomheden samt, og det er også med til at styrke relationen mellem virksomhed og medarbejder.

Jubilæumsgaver er en god måde at fejre og anerkende en medarbejders lange og trofaste tjeneste i en virksomhed eller organisation. Det kan dog være en udfordring at finde en betænksom gave til formålet, især når man ikke kender modtagerens interesser.

Hos iKon finder du et stort udvalg af klassiske jubilæumsgaver, der uden tvivl vil vække glæde hos en trofast medarbejder. Vi har alle de kendte mærker og klarer alt inden for broderi, tryk og gravering, der kan hjælpe dig med at få dit budskab ud på en mindeværdig måde. Vi prioriterer den gode oplevelse og tilbyder personlige service og hurtig levering, så du kan finde den helt perfekte gave til dine medarbejdere.

Lad dine medarbejdere vælge deres egen jubilæumsgave

Det kan være meget svært at finde gaven, som alle medarbejdere vil være glade og tilfredse med. Det er dog i bund og grund det man som virksomhed ønsker, når man er på jagt efter en jubilæumsgave til sine medarbejdere. Det er dog ikke muligt at finde én perfekt gave, der passer til alle medarbejdere.

Hos iKon har vi gjort det nemt for dig at finde de bedste gaver til dine jubilarer. Vi tilbyder en personlig gaveshop med dit firmalogo, så dine medarbejdere helt enkelt kan vælge deres egen jubilæumsgave. På den måde viser du tillid og respekt for deres individuelle smag og præferencer samtidig med at de får frihed til at vælge noget, de virkelig ønsker sig. Det er uden tvivl en gave, der bliver værdsat meget mere end blot en klassisk jubilæumsgave, som alle får, når de har jubilæum.

Vi udfører også alle opgaver inden for broderi, tryk og graveringen, så du kan sørge for en personlig jubilæumsgave til jubilaren. Vi hjælper også gerne med rådgivning og sparring, så du kan finde den helt rette gave til jubilaren.

Jubilæumsgaver i mange forskellige prisklasser

En jubilæumsgave behøver ikke koste særlig mange penge. I dette tilfælde er det virkelig tanken, der tæller, når du skal finde en fin gave. Det handler blot om at finde en passende gave, der bringer glæde hos den pågældende person samt vækker en følelse af taknemmelighed.

Hos iKon har vi jubilæumsgaver i alle prisklasser, både klassiske jubilæumsgaver og lidt anderledes jubilæumsgaver, så du kan helt sikkert finde en god gave uanset dit budget. Vi har bl.a. gaver fra Kay Bojesen og Kreafunk, som passer til de fleste. Med vores vælg selv-gaveshop kan dine medarbejdere også vælge deres helt egen jubilæumsgave ud fra det udvalg, som dit budget tillader. Nemmere bliver det simpelthen ikke at sikre at dine medarbejdere får den perfekte jubilæumsgave.

Hvorfor fejre jubilæum for medarbejderne?

Jubilæumsgaver er en god måde at vise anerkendelse og taknemmelighed over for en medarbejders indsats og loyalitet over tid. Det bliver mere og mere almindeligt at skifte arbejde oftere, så det er en fejring værd, når en medarbejder i dag bliver i 10, 15 og især 25 år.

Jubilæumsgaver bidrager også til at skabe en positiv arbejdskultur, hvor medarbejderloyalitet og tilfredshed styrkes. Det er nemlig vigtigt at huske på, at medarbejderne er en af virksomhedens vigtigste ressourcer, og det er en investering værd at vise anerkendelse.

Sidst men ikke mindst er en god jubilæumsgave også med til at motivere medarbejderen til at fortsætte med at yde en god indsats i fremtiden. Der er således ingen negative konsekvenser ved at investere i gode gaver til trofaste medarbejdere.

Derfor skal du vælge os

Hos iKon finder du et dedikeret team af medarbejdere, der kan hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til din virksomhed, så du kan glæde dine medarbejdere med en god jubilæumsgave.

Vi tilbyder flere forskellige prisgrupper med et stort udvalg af gaver, der uden tvivl passer til enhver medarbejder. Vi prioriterer generelt at udvælge produkter, der er produceret under ordentlige forhold, så du kan tilbyde dine medarbejdere en skøn gave, der samtidig er bæredygtig.

Vi tilbyder også broderi, tryk og gravering, så kan glæde dine medarbejdere med en personlig gave, der kan vækker gode minder om deres tid i din virksomhed i mange år.

Kontakt Martin og få et uforpligtende tilbud

“Lad os tage en snak om hvordan vi hos iKon, bedst kan hjælpe jer. Kig forbi showroomet i Kolding og hør mere om de mange muligheder”

Martin Knudsen

Salg til virksomheder
martin@ikon.dk
+45 53 64 53 88

Udfyld kontaktoplysninger