BLIV GODT KLÆDT PÅ TIL ARBEJDET

Arbejdstøj med tryk

Skab synlighed med arbejdstøj med tryk

Arbejdstøj er i mange tilfælde et krav på jobbet af sikkerhedsmæssige årsager, og der er derfor tale om tøj, der skal opfylde en masse krav til arbejdssikkerhed og bevægelser. Det kan være, at det skal beskytte mod kemikalier, sikre maksimal synlighed med reflekser eller have flammehæmmende egenskaber. Det kommer helt an på arbejdet.

Arbejdstøj er dog også en vigtig del af mange virksomheders image og identitet. Det fungerer ikke kun som beskyttelse mod farlige arbejdsmiljøer, men det kan også styrke og promovere virksomhedens brand og professionelle image, når det er udstyret med firmalogo.

Hos iKon finder du et stort udvalg af arbejdstøj, der kan tilpasses med din virksomheds logo og farver. Der er arbejdstøj til både mænd og kvinder, og der er mulighed for at vælge mellem forskellige modeller og kvaliteter. Vi har udvalgt arbejdstøj fra nogle af de bedste mærker på markedet, nemlig Blåkläder, Mascot og Engel Workwear, da de er kendt for deres høje kvalitet og funktionalitet. Det vil til enhver tid være en god investering for din virksomhed.

Sikkerhed og velvære på arbejdspladsen

I mange brancher stilles der høje krav til arbejdstøjet, og det er arbejdsgiveren, der har ansvaret for at sikre, at arbejdstøjet opfylder de nødvendige sikkerheds- og kvalitetsstandarder for at beskytte medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Det kan omfatte krav til beskyttelse mod farlige stoffer, brand- eller elektrisk beskyttelse osv.

Hos iKon finder du kun produkter, der er certificeret til at kunne klare ekstremer indenfor bl.a. vand, kulde og varme. Vi har f.eks. arbejdstøj, der er velegnet til svejsning, er antistatisk eller velegnet til arbejde med kædesav, og derudover har vi også arbejdstøj, der er brandhæmmende. Al vores arbejdstøj er desuden udstyret med reflekser for at sikre maksimal synlighed.

Uanset hvilke produkter i vores sortiment, du vælger, er du og dine medarbejdere godt beskyttet og godt rustet til arbejdet, og du kan være sikker på, at arbejdstøjet lever op til alle gældende regler og standarder for arbejdstøj.

Find det rette arbejdstøj hos iKon

Hos iKon har vi udvalgt vores sortiment af arbejdstøj ud fra vores store krav til kvalitet, komfort og ikke mindst sikkerhed.

Holdbarhed er en af de vigtigste faktorer, når det kommer til kvalitetskrav til arbejdstøj med tryk eller broderi. Arbejdstøjet skal kunne holde til slid og daglig brug, og trykket/broderiet skal naturligvis også være af en kvalitet, der ikke bliver slidt eller falmer efter kort tid.

Komfort er også en vigtig faktor. Arbejdstøjet skal være behageligt at have på i løbet af en arbejdsdag, og det skal give fuld bevægelsesfrihed. Det er også vigtigt, at arbejdstøjet er åndbart og ikke hæmmer kroppens naturlige temperaturregulering.

Sikkerhed er en afgørende faktor, når det kommer til arbejdstøj med tryk. Arbejdstøjet skal opfylde de sikkerhedskrav, der er nødvendige for den specifikke arbejdsopgave. Det kan inkludere reflekser, beskyttelse mod kemikalier eller flammehæmmende egenskaber, alt afhængigt af hvilken branche eller arbejdssituation, der er tale om.

Hos iKon finder du arbejdstøj, der ikke kun er af god kvalitet og komfortabelt i brug, men samtidig lever op til alle strenge krav til arbejdstøj og mere til.

Arbejdstøj fra de bedste mærker på markedet

Blåkläder, Mascot og Engel Workwear er nogle af de mest pålidelige og populære producenter af arbejdstøj på markedet, hvor der er fuld fokus på kvalitet, funktionalitet og sikkerhed.

Alle disse mærker er kendt for at levere holdbart og slidstærkt arbejdstøj, hvilket er vigtigt i mange arbejdsmiljøer, hvor tøjet udsættes for hård belastning. Derudover har disse mærker fuld fokus på at designe arbejdstøj, der er både funktionelt og komfortabelt, så medarbejderne kan udføre deres arbejde effektivt og uden gener.

Arbejdstøj fra Blåkläder, Mascot og Engel lever alle op til de højeste sikkerhedsstandarder og overholder al lovgivning på området. Det betyder, at arbejdstøjet er godkendt til arbejde i farlige arbejdsmiljøer, så medarbejderne kan føle sig trygge og godt beskyttet i deres arbejde.

Med et stort udvalg af forskellige typer og materialer, er arbejdstøj fra både Blåkläder, Mascot og Engel Workwear det oplagte valg for enhver, der ønsker at få det bedste ud af deres arbejdsdag – både mænd og kvinder. Du kan bl.a. finde overalls og kedeldrager, der er velegnet til arbejdsmiljøer, hvor der er behov for beskyttelse mod støv, snavs og kemikalier samt arbejdsbukser med forstærkninger på knæene. Vi har også jakker, hættetrøjer og sweatshirts, der med stretch sikrer fuld bevægelsesfrihed samt sikkerhedsveste, der sørger for maksimal synlighed.

Alle produkter kan udstyres med dit logo eller firmanavn, enten via broderi eller tryk.

Elektronik

VÆLG SELV I EN PERSONLIG WEBSHOP

Mangler du arbejdstøj til hele virksomheden? Hos iKon skræddersyer vi en webshop løsning til jer med de produkter, I ønsker. I vil derefter have mulighed for at kunne tilgå shoppen, bestille og personliggøre det tøj der er udvalgt til shoppen af jer.

Det gør det muligt for hver enkelt af dine medarbejdere at vælge lige netop det arbejdstøj, de foretrækker i de størrelser, de har brug for, så de kan udføre deres arbejde bedst muligt – og du skal ikke gøre andet end at kontakte os.

Vi sørger så for at udstyre tøjet med tryk eller broderi af firmalogo eller -navn, så I modtager arbejdstøj, der er tilpasset dit firma – og så pakker vi det hele sammen og sender det afsted til dig.

Vi hjælper også altid gerne med rådgivning og sparring i forbindelse med valg af tøj, størrelse samt logotryk eller broderi samt står til rådighed i tilfælde af spørgsmål.

Derfor skal du vælge iKon

Når du køber arbejdstøj med tryk hos iKon, får du et dedikeret team, der står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til din virksomhed. Du kan med os på sidelinjen altid forvente:

  • Stort udvalg af arbejdstøj af højeste kvalitet

  • Mulighed for broderi og tryk

  • Nem bestilling og hurtig levering

  • Kickback-aftale med loyalitetsbonus

Vi hjælper altid gerne med rådgivning og sparring, når du skal finde det helt rette arbejdstøj til dit firma.

Skal vi også hjælpe dig med at finde det rette arbejdstøj til dine ansatte?

Kontakt Martin og få et uforpligtende tilbud

“Lad os tage en snak om hvordan vi hos iKon, bedst kan hjælpe jer, til bedre arbejdstøj. Kig forbi showroomet i Kolding og hør mere om de mange muligheder”

Martin Knudsen

Salg til virksomheder
martin@ikon.dk
+45 53 64 53 88

Udfyld kontaktoplysninger