FIRMAJULEGAVER 2024

Giv dine medarbejdere en god jul, der varer ved med vælg selv-julegaveshoppen fra iKon

streamline-icon-shirt-plain@140x140

STORT udvalg

FLERE PRISGRUPPER AT VÆLGE MELLEM

streamline-icon-christmas-postcard-1@48x48

PERSONLIGT JULEKORT

streamline-icon-christmas-gift@48x48

DIREKTE LEVERET TIL FIRMA

Glæd dine medarbejdere med en firmajulegave

Julen er en tid, hvor vi viser vores kærlighed og taknemmelighed overfor dem, vi holder af. Som virksomhed kan du også vise dine ansatte, hvor meget du værdsætter deres arbejde og engagement ved at give dem en firmajulegave.

En julegave kan være med til at skabe en god stemning og styrke relationen mellem virksomhed og medarbejder. Det bidrager også til at skabe en god stemning og øge motivationen blandt de ansatte.

Hos iKon har vi et stort udvalg af firmajulegaver i flere forskellige prisklasser – og vi har gaver til enhver smag. Vi har alle de kendte mærker og tilbyder hurtig levering – med indpakning – til din virksomhed op til jul.

Vi har den personlige service i fokus og prioriterer den gode oplevelse, når du bestiller firmajulegaver til dine ansatte her hos os.

Lad dine ansatte vælge deres egen julegave i vores "Vælg selv-gaveshop"

Hos iKon opsætter vi en personlig gaveshop med dit firmalogo, så dine medarbejdere selv kan vælge deres egen firmajulegave. Det er især en god løsning, hvis du har mange medarbejdere og du gerne vil sikre at alle medarbejdere får den helt rigtige julegave.

Når vi udvælger de produkter, vi tilbyder jeres virksomhed at købe som firmajulegave til jeres medarbejdere, vælger vi produkterne ud fra en række forskellige faktorer, bl.a. at produktet skal være produceret under ordentlige forhold, at vores leverandører stiller krav til forsyningskæder og at produkterne er produceret bæredygtigt.

Vi udfører også alle opgaver indenfor broderi, tryk og gravering, så firmajulegaven kan gøres ekstra personlig. Vi hjælper også altid med rådgivning og sparring i forbindelse med hvilken firmajulegaveløsning, der passer bedst til dine medarbejdere.

image5

UNDGÅ PFAS I DINE PRODUKTER

Opdag vores udvalg af PFAS-fri produkter og nyd sikker og bæredygtig madlavning uden bekymring. Hør mere omkring PFAS i dagligdagen her.​

PFAS FRI

PFAS kan også findes i almindelige produkter vi omgiver os med i hverdagen, såsom bl.a. tæpper, outdoor tøj, sko, olie og imprægneringsmidler.

PFAS I HVERDAGEN

Selvom PFAS, også kendt som fluorstoffer, er forbudt i mademballage lavet af pap og papir, kan de stadig findes i non-stick stegepander eller gryder, som er blevet behandlet med PFAS.

VIDSTE DU?

Hvorfor købe firmajulegaver til medarbejderne?

Når du køber firmajulegaver til dine ansatte, viser du, at du værdsætter de ansatte og sætter stor pris på deres arbejde. Gaven er et skulderklap for den indsats, dine ansatte har ydet gennem årets løb, og det er en gestus, medarbejderen vil huske, længe efter gaven er givet.

Firmajulegaver bidrager med følgende i din virksomhed:

Du skaber på den måde et godt arbejdsmiljø, hvor dine medarbejdere ønsker at yde en ekstra indsats.

Derfor skal du vælge os til dine firmajulegaver

Vi har et dedikeret team af medarbejdere, der kan hjælpe dig med at finde den perfekte løsning og de perfekte firmajulegaver til dine medarbejdere.

Hos os kan du vælge mellem 5 forskellige prisgrupper med mange forskellige gaver, der passer til enhver medarbejder. Vi går meget op i at vælge produkter, der er produceret under ordentlige forhold, så du kan give medarbejderne en gave, der ikke kun er funktionel, men også bæredygtig.

Vi tilbyder også personlige gaver med f.eks. broderi, tryk og gravering, så du kan sende en personlig hilsen til dine medarbejdere op til juleferien.

Skat og regler vedr. firmajulegaver

Der er en række af skats regler, du som arbejdsgiver skal være opmærksom på, hvis du gerne vil undgå at dine medarbejdere skal betale skat af deres firmajulegaver.

I 2023 kan en medarbejder højst modtage fysiske gaver og andre mindre personalegoder til en samlet værdi af op til 1.300 kr. uden at blive beskattet. Kontanter tæller ikke med, da de altid skal beskattes, og gavekort skal i de fleste tilfælde beskattes, medmindre der er tale om et gavekort, der kun gælder til få, udvalgte gaver, gaven på gavebeviset på forhånd er udvalgt eller hvis gavekortet er et gavebevis til én bestemt navngiven restaurant, hvor det kun kan bruges til et bestemt måltid.

Ved firmajulegaver til medarbejderne i virksomheden gælder samme regler, altså at arbejdsgiveren må give firmagaver for 1.300 kr. om året. Lige præcis ved firmajulegaver er der dog nogle regler, der er lidt anderledes end ellers. 

Regler, der er særligt gældende for firmajulegaver, er, at selvom det samlede beløb overstiger 1.300 kr., så bliver firmajulegaven ikke beskattet, hvis den maks. koster 900 kr.

Firmajulegaver, hvor værdien overskrider 900 kr., kan man ikke holde udenfor regnestykket. Derfor skal en firmajulegave til 901 kr. beskattes, hvis det samlede beløb det pågældende år overstiger 1.300 kr. det pågældende år. Julegaver til mere end 1.300 kr. er altid skattepligtige.

Ja, vi laver også julestriktrøjer til dit firma

Firmajulegaver i forskellige prisklasser

Hos iKon har vi firmajulegaver i alle prisklasser, så du kan glæde dine medarbejdere med en god julegave, uanset budget. I vores sortiment kan du finde alt fra smarte Bluetooth højttalere og høretelefoner til Kay Bojesen-figurer – og med vores vælg selv-gaveshopløsning, kan dine medarbejdere helt selv vælge deres firmajulegave i det udvalg, som dit budget tillader. Du skal ikke gøre andet end at vælge dit budget per medarbejder, og så klarer vi resten for dig.

SE UDVALGET INDENFOR DE FORSKELLIGE PRISKLASSER HERUNDER:

Se vores udvalg af firmajulegaver

Kontakt Martin og få et uforpligtende tilbud

“Lad os tage en snak om hvordan vi hos iKon, kan gøre jeres julegavevalg enkelt. Kig forbi showroomet i Kolding og hør mere om de mange muligheder”

Martin Knudsen

Salg til virksomheder
martin@ikon.dk
+45 53 64 53 88

Udfyld kontaktoplysninger