GIV DINE MEDARBEJDERE EN GOD JUL

- DER VARER VED

MED VÆLG SELV JULEGAVE SHOPPEN FRA IKON
streamline-icon-shirt-plain@140x140

STORTudvalg

FLERE PRISGRUPPER AT VÆLGE MELLEM

streamline-icon-christmas-postcard-1@48x48

PERSONLIGT JULEKORT

streamline-icon-christmas-gift@48x48

DIREKTE LEVERET TIL FIRMA

Lad dine ansatte vælge gaven selv i vores
"Vælg Selv-shop"

Vi opsætter en gaveshop med dit firmalogo, så medarbejderen selv vælger firmajulegave samtidigt med at dit firma er i centrum.

Når vi udvælger de produkter, vi tilbyder jeres virksomhed at købe som firmajulegave til jeres medarbejdere, vælger vi produkterne ud fra en række forskellige faktorer – blandt andet at produktet skal være produceret under ordentlige forhold, at vores leverandører stiller krav til forsyningskæder og at produkterne er produceret bæredygtigt.

Vi udfører også alle opgaver indenfor broderi, tryk og gravering, så firmajulegaven kan gøres ekstra personlig. Vi hjælper også altid med rådgivning og sparring i forbindelse med hvilken firmajulegaveløsning, der passer bedst til dine medarbejdere.

Group 11
image5

BESØG VORES JULEUDSTILLING LIGE HER

Gå på opdagelse og find indspiration til julegaverne, i dit eget tempo.

Vores 3D VR showroom giver dig mulighed for at samle inspiration, til den kommende jul. Hvad enten du giver gaver eller lader os give jer en “vælgselv shop løsning“, så er der masser af ting der frister øjet.
Group 11

Hvorfor købe firmajulegaver til medarbejderne?

Når I køber firmajulegaver til jeres ansatte, viser I, I værdsætter de ansatte og sætter stor pris på deres arbejde. Gaven er et skulderklap for den indsats, jeres ansatte har ydet gennem årets løb, og det er en gestus, medarbejderen vil huske, længe efter gaven er givet.

Skat og regler vedr. firmajulegaver

Der findes en række ting, man skal være opmærksom på, når man kigger på beskatning af firmajulegaver. Vi vil her belyse emnet, så I kan få et overblik over de ting, man bør have for øje i forbindelse med firmajulegaver og skat.

I 2021 kan en medarbejder modtage to slags skattefri gaver af en eller flere arbejdsgivere. De to slags firmagaver, medarbejderne kan modtage, er: a) Oplevelsesgavekort til en samlet værdi af 1.200 kr. og b) Fysiske gaver og andre mindre personalegoder til en samlet værdi af 1.200 kr.

Særlige regler for firmajulegaver og skat:

Ved firmajulegaver til medarbejderne i virksomheden gælder samme regler, som ellers er gældende – altså at arbejdsgiveren må give firmagaver for 1.200 kr. Om året. Lige præcis ved firmajulegaver er der dog nogle regler, der er lidt anderledes end ellers. 

Regler, der er særligt gældende for firmajulegaver, er blandt andet: Selvom det samlede beløb overstiger 1.200 kr., så bliver firmajulegaven ikke beskattet, når den maks koster 900 kr.

Firmajulegaver til over 900 kr. kan man ikke holde udenfor regnestykket. Derfor skal en firmajulegave til 901 kr. Beskattes, hvis det samlede beløb det pågældende år overstiger 1.200 kr. Det pågældende år. Julegaver til mere end 1.200 kr. er altid skattepligtige.

Kontakt Martin og få et uforpligtende tilbud

“Lad os tage en snak om hvordan vi hos iKon, kan gøre jeres julegavevalg enkelt. Kig forbi showroomet i Kolding og hør mere om de mange muligheder”

Martin Knudsen

Salg til virksomheder
martin@ikon.dk
+45 53 64 53 88

Udfyld kontaktoplysninger