KVINDER I HÅNDVÆRKSFAG

Nogle situationer kræver en anden detaljegrad

Tøj DER PASSER

Vi sørger altid for at have et bredt udsnit af alle pasformer, farver, størrelser og mærker tilgængelig i vores kollektion. Derfor er vores samarbejde med Blaklader noget vi er ekstra stolte af. Ikke bare er de på vej i en meget bæredygtig retning, de er også frontløbere indenfor arbejdstøj til kvinder. Og ja, deres tøj passer alle, men engang imellem er der et ekstra krav eller ønske fra de kvindelige håndværkere om en unik model. Det bakker vi hos iKon 100% op om!

FIND TØJET DER MATCHER DIT BEHOV, IKKE OMVENDT!

UDVALGTE PRODUKTER

Vi rådgiver dig gerne indenfor arbejdstøj med tryk:

Uanset om I er en mindre virksomhed, der søger rådgivning i forbindelse med at købe t-shirts med logo, eller om I er en større virksomhed, der søger rådgivning vedrørende en større løsning af profilbeklædning, er I altid velkomne til at ringe eller aftale en fremvisning i vores fysiske showroom, hvor I kan se alle de løsninger i profilbeklædning, vi kan tilbyde jeres virksomhed.

Kontakt Martin og få et uforpligtende tilbud

“Lad os tage en snak om hvordan vi hos iKon, bedst kan hjælpe jer, med beskyttelse mod regn. Kig forbi showroomet i Kolding og hør mere om de mange muligheder”

Martin Knudsen

Salg til virksomheder
martin@ikon.dk
+45 53 64 53 88

Udfyld kontaktoplysninger