LØBE OG SPORTSTØJ MED LOGO

ØGET SYNLIGHEDEN MED LOGO PÅ TØJET

streamline-icon-shirt-plain@140x140

STORT udvalg

streamline-icon-pin@140x140

NEM LEVERING

streamline-icon-e-commerce-apparel@140x140

TRYK PÅ TØJ

streamline-icon-e-commerce-apparel-browse@140x140
FLEKSIBEL DESIGN

gør virksomheden synlig i FIRNESSCENTRET, I FRITIDEN OG TIL events

Hos iKon leverer vi et stort udvalg af sportstøj med Jeres logo påtrykt eller broderet, indenfor enhver tænkelig sportsgren eller motionsform.

Skal I arrangere events eller konkurrencer, sætter vi en dyd i at hjælpe jer, jeres klub eller virksomhed med råd og vejledning, så vi sammen sikrer dit projekt står helt skarpt. Det gør tøjet præsentabelt, reklameværdien unik og sikrer jer en bredere genkendelse i hverdagsbilledet.

Kontakt os og få et godt tilbud
UDVALGTE PRODUKTER:

VÆLG SELV I EN PERSONLIG WEBSHOP

Vi skræddersyer en webshop løsning til jer med de produkter, I ønsker. I vil derefter have mulighed for at kunne tilgå shoppen, bestille og personliggøre det tøj der er udvalgt til shoppen af jer.

Når vi sammen med jer udvælger de produkter, vi tilbyder jeres virksomhed at købe som f. eks. efterskoletøj til jeres elever, arbejdstøj eller sportstøj til idrætten, vælger vi produkterne ud fra en række forskellige faktorer – blandt andet at produkterne skal være produceret under ordentlige forhold, at vores leverandører stiller krav til forsyningskæder og at produkterne er produceret bæredygtigt.

Vi udfører alle opgaver indenfor broderi, tryk og gravering, så det tøj og de produkter I udvælger, kan gøres ekstra personligt.

Vi hjælper altid med rådgivning og sparring i forbindelse med valg af tøjstørrelser og mærker.

Elektronik
Kontakt Dan og få et uforpligtende tilbud

“Lad os tage en snak om hvordan vi hos iKon, bedst kan hjælpe jer, til motionstøj. Kig forbi showroomet i Kolding og hør mere om de mange muligheder”

Dan Frederiksen

Salg til virksomheder og klubber
dan@ikon.dk
+45 23 66 30 44

Udfyld kontaktoplysninger