BRYD UD AF HVERDAGENS MØDER

FIRMALØB

Kom foran, brand dit firma aktivt

Der er i dag et hav af valgmuligheder du kan tilmelde dit firma, når det gælder motionsløb. Alt fra DHL Stafetten, Ladies Mud Race, The Color Run til Nordic Race og HCA Marathon

Fælles for dem alle er at, de styrker sammenholdet, får pulsen op og viser firmaets farver.

Vi skræddersyer pakken sammen med jer og står til rådighed ved spørgsmål eller ændringer. Vi møder jeres behov og leverer kvalitetstøj, med jeres logo påtrykt, i de mængder I ønsker.

motionsløb og støtteløb

Vi opsætter din klub/virksomheds webshop med logo og de produkter, virksomheden ønsker. Jeres ansatte vil derefter have mulighed for at kunne tilgå shoppen, bestille og personliggøre sit tøj indenfor de rammer virksomheden ønsker.

Når vi udvælger de produkter, vi tilbyder jeres virksomhed at købe til branding og synliggøre jeres ansatte, vælger vi produkterne ud fra en række forskellige faktorer – blandt andet at produktet skal være produceret under ordentlige forhold, at vores leverandører stiller krav til forsyningskæder og at produkterne er produceret bæredygtigt.

Vi udfører også alle opgaver indenfor broderi, tryk og gravering, så tøjet kan gøres ekstra personlig. Vi hjælper også altid med rådgivning og sparring i forbindelse med valg af størrelser og mærker, der passer bedst til dine ansatte.

PRODUKT KATEGORIER:
Kontakt dan og få et uforpligtende tilbud

“Lad os tage en snak om hvordan vi hos iKon, bedst kan hjælpe jer, til godt firmaløbetøj. Kig forbi showroomet i Kolding og hør mere om de mange muligheder”

Dan Frederiksen

Salg til virksomheder
dan@ikon.dk
+45 23 66 30 44

Udfyld kontaktoplysninger