ARBEJDE I VEJR OG VIND

ARBEJDSTØJ
TIL ALT SLAGS VEJR

vandafvisende

isolerende

brandhæmmende

frostsikret

Når du arbejder under åben himmel, skal du ikke bekymre dig om vejret

Hos iKon forstår vi at ikke alle arbejdspladser er ens, og heller ikke de ansattes behov. Derfor har vi her samlet det bedste indenfor arbejdstøj, skabt til at arbejde under åben himmel.

Tøjet er nøje udvalgt og velegnet til påtryk af logo fra jeres virksomhed.

Dette tøj henvender sig til ingeniører, konstruktører, asfalttørere, håndværkere, dronepiloter og landmålere.

UDVALGTE PRODUKTER:

mulighed for tryk på tøjet

Skab synlighed med logotryk på dit arbejdstøj. Hos iKon sætter vi altid  baren højt, for den kvalitet vores leverandører har.

Hos Ikon bliver I altid mødt med personlig service, hurtig levering og fleksibilitet. Vi er også leveringsdygtige i alle typer af broderi samt tekstiltryk.

VÆLG SELV I EN PERSONLIG WEBSHOP

Vi skræddersyer en webshop løsning til jer med de produkter, I ønsker. I vil derefter have mulighed for at kunne tilgå shoppen, bestille og personliggøre det tøj der er udvalgt til shoppen af jer.

Når vi sammen med jer udvælger de produkter, vi tilbyder jeres virksomhed at købe som f. eks. efterskoletøj til jeres elever, arbejdstøj eller sportstøj til idrætten, vælger vi produkterne ud fra en række forskellige faktorer – blandt andet at produkterne skal være produceret under ordentlige forhold, at vores leverandører stiller krav til forsyningskæder og at produkterne er produceret bæredygtigt.

Vi udfører alle opgaver indenfor broderi, tryk og gravering, så det tøj og de produkter I udvælger, kan gøres ekstra personligt.

Vi hjælper altid med rådgivning og sparring i forbindelse med valg af tøjstørrelser og mærker.

Elektronik
Kontakt Martin og få et uforpligtende tilbud

“Lad os tage en snak om hvordan vi hos iKon, bedst kan hjælpe jer, til bedre arbejdstøj. Kig forbi showroomet i Kolding og hør mere om de mange muligheder”

Martin Knudsen

Salg til virksomheder
martin@ikon.dk
+45 53 64 53 88

Udfyld kontaktoplysninger