VORES FÆLLES ANSVAR

BÆREDYGTIGHED

Hos iKon står vi fast på vores mål

Her hos iKON arbejder vi hårdt for at være en sund virksomhed med omtanke for miljøet. Derfor sætter vi en høj standart overfor os selv, så vel som de leverandører vi bruger. Produktionen skal være på et niveau, hvor der tages højde for miljøet og hvordan produkterne genanvendes.

Vi er stolte over hvert år at kunne tilbyde flere og flere mærker, der har omtanke for miljøet. Det betyder nemlig, at forbrugerne er på vej i den rigtige retning.

Hos iKon arbejder vi på at opfylde FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Du kan se meget mere om vores arbejde med dette lige her.

Vi hjælper dig med at få det helt rigtige budskab frem fra dig, med valg af dit produkt og layout. Så bliver du husket igen og igen.

Se et uddrag af muligheder lige herunder i denne kategori, og  kontakt os endelig for råd og vejledning – klik her, så er du godt igang.

MÆRKER MED OMTANKE FOR MILJØET:

PROFILBEKLÆDNING

Når I handler profiltøj ved Ikon, har I altid mulighed for at vælge produkter, der er fremstillet af miljøvenlige materialer.

Om I er på udkig efter bukser, skjorter, poloer, t-shirts eller trøjer, er vi leveringsdygtige i det, jeres virksomhed har brug for. Det er ligeledes muligt at få tryk og brodering på vores arbejdstøj, som der fremstillet med omtanke for miljøet.

Vil du høre mere om arbejdstøjet vi tilbyder, er du altid velkommen til at ringe, eller bestille en fremvisning i vores showroom, hvor vi vil stå klar til at vise de helt rigtige løsninger for jeres virksomhed.

REKLAMEARTIKLER

Indenfor reklameartikler og merchandise, findes der rigtig mange gode løsninger i dag. Der fokuseres i høj grad på produktionen og de materialer der anvendes til det givne produkt. Fra Kork til plastik lavet af affald fra verdenshavene, kan vi tilbyde meget ind imellem.

Kontakt Martin og få et uforpligtende tilbud

“Lad os tage en snak om hvordan vi hos iKon, bedst kan hjælpe jer, med de bæredygtige valg. Kig forbi showroomet i Kolding og hør mere om de mange muligheder”

Martin Knudsen

Salg til virksomheder
martin@ikon.dk
+45 53 64 53 88

Udfyld kontaktoplysninger