TIL ALLE DEM DER FÅR OS AFSTED

LUFTFART PERSONALE

LUFTHAVNENS HELTE

Blandt de vigtigste personer på en lufthavn, finder vi alle dem vi sjældent ser. Der er i alt slags vejr slæber din kuffert, tanker flyet, leverer mad eller på anden måde klargør det til luften.

De arbejder i elementer der kræver specialtøj. I samarbejde med Blaklader har vi samlet de bedst produkter til at modstå kulde, regn, vind og varme.

Skal dine produkter være personlige, så trykker og broderer vi gerne på tøjet for jer. Bliv synlig på landjorden, du ved aldrig hvem der kigger med fra kabinen.

UDVALGTE PRODUKTER:

SPAR TID OG PENGE PÅ ADMINISTRATIONEN

Vi skræddersyer en webshop løsning til jer med de produkter, I ønsker. I vil derefter have mulighed for at kunne tilgå shoppen, bestille og personliggøre det tøj der er udvalgt til shoppen af jer.

Når vi sammen med jer udvælger de produkter, vi tilbyder jeres virksomhed at købe som f. eks. efterskoletøj til jeres elever, arbejdstøj eller sportstøj til idrætten, vælger vi produkterne ud fra en række forskellige faktorer – blandt andet at produkterne skal være produceret under ordentlige forhold, at vores leverandører stiller krav til forsyningskæder og at produkterne er produceret bæredygtigt.

Vi udfører alle opgaver indenfor broderi, tryk og gravering, så det tøj og de produkter I udvælger, kan gøres ekstra personligt.

Vi hjælper altid med rådgivning og sparring i forbindelse med valg af tøjstørrelser og mærker.

Elektronik
Kontakt Martin og få et uforpligtende tilbud

“Lad os tage en snak om hvordan vi hos iKon, bedst kan hjælpe jer, til bedre synlighed. Kig forbi showroomet i Kolding og hør mere om de mange muligheder”

Martin Knudsen

Salg til virksomheder
martin@ikon.dk
+45 53 64 53 88

Udfyld kontaktoplysninger