FIRMAGAVER TIL ANSATTE OG KUNDER

Glæd dine ansatte og kunder med firmagaver fra vælg selv-shop
streamline-icon-shirt-plain@140x140

Vælg SELV-SHOP

HURTIG OG FELKSIBEL LEVERING

streamline-icon-christmas-postcard-1@48x48

PERSONLIGT gaveKORT

PERSONLIG RÅDGIVNING OG KONTAKT

Styrk relationen til dine ansatte & kunder med firmagaver

Firmagaver er en vigtig del af strategien for mange virksomheder for at fastholde og motivere medarbejdere samt styrke relationen til kunder og samarbejdspartnere. En god firmagave kan være med til at udtrykke taknemmelighed og vise, at virksomheden værdsætter og anerkender de relationer, de har skabt. Det kan også være med til at skabe goodwill og støtte virksomhedens omdømme, da en velvalgt gave kan skabe positiv opmærksomhed og og give et godt indtryk af virksomheden.

Hos iKon finder du et stort udvalg af firmagaver i mange forskellige prisklasser. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter og tilbyder et bredt sortiment af kendte mærkevarer, hvorpå du kan få trykt, broderet eller graveret dit logo.

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Firmagaver til enhver anledning

Der er mange anledninger, hvor en firmagave kan være passende at give til medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. Det kan f.eks. være i forbindelse med jubilæer, fødselsdage, jul, nytår eller andre særlige begivenheder. En firmagave kan også være en god idé som tak for en veludført opgave eller som en anerkendelse af en særlig indsats.

Uanset anledningen har vi en bred vifte af firmagaver i alle prisklasser, som uden tvivl vil vække glæde hos både dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Gå på jagt i vores sortiment og find de helt rigtige firmagaver hos os.

VÆLG SELV-firmagaver I EN PERSONLIG WEBSHOP

I mange virksomheder kan det være en udfordring at finde den helt rigtige firmagave til både ansatte, kunder og samarbejdspartnere. Det kan derfor være en god idé at lade modtageren vælge sin egen gave.

Hos iKon skræddersyer vi en webshop til dig ud fra dine ønsker og krav til bl.a. budget. Dine modtagere kan så derefter tilgå shoppen, bestille og personliggøre de gaver, der er udvalgt til shoppen og på den måde vælge deres perfekte firmagave, som kan vække glæde i lang tid. Gaverne bliver herefter pakket og sendt direkte til modtageren, så du ikke skal røre en lillefinger. Det er den perfekte måde at vise taknemmelighed til de personer, der hver dag skaber værdi for din virksomhed.

Vi hjælper altid med rådgivning og sparring i forbindelse med valg af bl.a. mærker og gaver.

Elektronik

Derfor skal du vælge os

Hos iKon finder du et dedikeret team af medarbejdere, der kan hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til din virksomhed. Du kan altså med os på sidelinjen forvente:

Vi har også mange forskellige gaver i flere forskellige prisklasser, og vi er slet ikke i tvivl om, at du i vores sortiment kan finde de rette firmagaver til din virksomhed eller lade dine medarbejdere vælge en firmagave, der vækker glæde med vores vælg selv-gaveshop.

Vi går meget op i at vælge produkter, der er produceret under ordentlige forhold , så du kan give påskegaver, firmajulegaver og kundegaver, der matcher virksomhedens værdier.

Vi udfører også alle opgaver inden for broderi, tryk og gravering, så du kan skabe personlige gaver til både ansatte, kunder og samarbejdspartnere.

Kontakt Michael og få et uforpligtende tilbud

“Lad os tage en snak om hvordan vi hos iKon, bedst kan hjælpe jer med firmagaver. Kig forbi showroomet i Kolding og hør mere om de mange muligheder”

Michael Benkjær

Salg til virksomheder
michael@ikon.dk
+4527 85 27 73

Udfyld kontaktoplysninger