FÆLLES MÅL DANNER BASIS FOR FREMTIDENS SUCCES

Skoler og Klubber

streamline-icon-e-commerce-apparel@140x140

Vælg SELV-SHOP

streamline-icon-pin@140x140

Direkte til din efterskole

Group 5

PERSONLIG service

Group 11

hurtig levering

Klubtøj, spillertøj eller årstrøjer

Vi har samlet det bedste af det bedste på markedet til jer. I kategorierne herunder, finder I alt fra fodboldtrøjer, årstrøjer og sportstasker til drikkedunke og jakker.

Vi kan hjælpe jer med logo, opsætning og webshop løsning til jeres klub, skole eller forening.

Vil du høre mere? Bestil et uforpligtende opkald her.

Kontakt os og få et godt tilbud
Group 11

Klubtøjet

Med klubtøj fra iKon er du sikker på dit hold spiller i kvalitet der holder. Vi bestræber os på altid at have de bedste produkter, fra de største mærker som Adidas, Puma, Select, Newline  og danske Hummel på lager.

Det klub og spiller tøj vi anbefaler dig, når vi tager en snak om jeres behov, vil altid tage udgangspunkt i hvad I har brug for og ikke hvad vi kan skaffe hurtigt. Vi ved hvor meget en spillertrøje kan betyde for den enkelte spiller, fan eller klubben generelt. For en spillertrøje er ikke bare éns farver. Det er en fælles følelse, som sætter sig i alle der bærer tøjet.

VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
Sønderris SK
Vi i Sønderris SK er utroligt glade for vores samarbejde med iKon.
Der er ikke en finger at sætte på den service som Kasper yder, og derudover er det til konkurrencedygtige priser. Vi har på intet tidspunkt fortrudt at vi er skiftet til iKon som tøjleverandør og satser på et langt samarbejde.


- Flemming Mortensen
Sønderris SK
Vesterlund Efterskole
Vi har været kunder hos iKon i mange år og er super glade for samarbejdet.
ALT er muligt hos IKon. 
Servicen er I top og man føler sig altid som den vigtigste kunde hos iKon.

- Carina Bangsø Stockholm
Vojens Bold- & Idrætsklub
iKon står altid klar med professionel rådgivning og forslag omkring materialevalg og samtidig har vi fået en lækker intern webshop hvor klubbens medlemmer kan købe tøj og udstyr med navn og logo.

- Morten Benkjer
Skanderup Efterskole
Samarbejdet med iKon har altid fungeret gnidningsløst. De kender vores behov, og de leverer altid god kvalitet, til rimelige priser, hurtigst muligt.

- Rune Peitersen

VÆLG SELV JERES TØJ I EGEN WEBSHOP

Vi opsætter din efterskoles webshop med logo og de produkter, skolen ønsker. Jeres elever vil derefter have mulighed for at kunne tilgå shoppen, bestille og personliggøre sit tøj indenfor de rammer skolen ønsker.

Når vi udvælger de produkter, vi tilbyder jeres virksomhed at købe som efterskoletøj til jeres elever, vælger vi produkterne ud fra en række forskellige faktorer – blandt andet at produktet skal være produceret under ordentlige forhold, at vores leverandører stiller krav til forsyningskæder og at produkterne er produceret bæredygtigt.

Vi udfører også alle opgaver indenfor broderi, tryk og gravering, så efterskoletøjet kan gøres ekstra personlig. Vi hjælper også altid med rådgivning og sparring i forbindelse med valg af størrelser og mærker, der passer bedst til dine elever.

Group 11

Vi er med jer hele vejen

Uanset om I er en mindre virksomhed, der søger rådgivning i forbindelse med at købe t-shirts med logo, eller om I er en større virksomhed, der søger rådgivning vedrørende en større løsning af profilbeklædning, er I altid velkomne til at ringe eller aftale en fremvisning i vores fysiske showroom, hvor I kan se alle de løsninger i profilbeklædning, vi kan tilbyde jeres virksomhed.
Kontakt Martin og få et uforpligtende tilbud

“Lad os tage en snak om hvordan vi hos iKon, bedst kan hjælpe jer, til en god sæson. Kig forbi showroomet i Kolding og hør mere om de mange muligheder”

Martin Knudsen

Salg til klubber og skoler
martin@ikon.dk
+45 53 64 53 88

Udfyld kontaktoplysninger