Forbliv i kundens hukommelse gennem synlighed - Vi styrker brands

CAFÉ & RESTAURANT

Udtryk virksomhedens personlighed

Tøj og produkter
MED LOGO PÅ

Med de rette tekstiler og produkter og det rette logo tryk, forbliver man i kundens hukommelse. I Café & restaurant branchen er en god service afgørende, dog kan det være yderst effektivt, også at fokusere på de små detaljer. Udtryk virksomhedens karakter gennem tryk, både på tekstilvarer, skriveredskaber eller lignende. Hos iKon hjælper vi gerne med rådgivning, så vi kan få dækket dit behov. 

BLIV HUSKET FOR MERE END SMILET

PERSONALISÉR
DIN ARBEJDSPLADS
TRYK AF LOGO OG BUDSKAB
FORBLIV
I KUNDENS HUKOMMELSE
UDVALGTE KATEGORIER TIL BRANCHEN:
UDVALGTE PRODUKTER:

VÆLG SELV I EN PERSONLIG WEBSHOP

Vi skræddersyer en webshop løsning til jer med de produkter, I ønsker. I vil derefter have mulighed for at kunne tilgå shoppen, bestille og personliggøre det tøj der er udvalgt til shoppen af jer.

Når vi sammen med jer udvælger de produkter, vi tilbyder jeres virksomhed at købe som f. eks. efterskoletøj til jeres elever, arbejdstøj eller sportstøj til idrætten, vælger vi produkterne ud fra en række forskellige faktorer – blandt andet at produkterne skal være produceret under ordentlige forhold, at vores leverandører stiller krav til forsyningskæder og at produkterne er produceret bæredygtigt.

Vi udfører alle opgaver indenfor broderi, tryk og gravering, så det tøj og de produkter I udvælger, kan gøres ekstra personligt.

Vi hjælper altid med rådgivning og sparring i forbindelse med valg af tøjstørrelser og mærker.

Elektronik
Kontakt Michael og få et uforpligtende tilbud

“Lad os tage en snak om hvordan vi hos iKon, bedst kan hjælpe jer, til bedre synlighed. Kig forbi showroomet i Kolding og hør mere om de mange muligheder”

Michael Benkjær

Salg til virksomheder
michael@ikon.dk
+45 27 85 27 73

Udfyld kontaktoplysninger