BLIV SYNLIG

For virksomheder

Sæt dit logo på tøjet

streamline-icon-shirt-plain@140x140

STORT udvalg

streamline-icon-pin@140x140

FYSISK showroom
MED ALLE VORES MÆRKER

streamline-icon-e-commerce-apparel@140x140

MULIGHED FOR MEDARBEJDER WEBSHOP TIL VALG AF ARBEJDSTØJ

streamline-icon-e-commerce-apparel-browse@140x140

GRAFISK HJÆLP TIL DESIGN OG OPSÆTNING

VI LEVERER SYNLIGHED TIL ALLE VIRKSOMHEDER
I ALLE BRANCHER

iKon leverer et stort udvalg af profilbeklædning med Jeres logo.
Profilbeklædning kan bruges i mange sammenhænge, for eksempel på messer, konferencer, og i det daglige arbejde, eller på kurser i og udenfor virksomheden.
Din virksomhed sætter rammerne og udvælger et præsentabelt sæt til medarbejderne. Du kan også give medarbejderne nogle valgmuligheder, der tilpasses deres personlige stil eller funktion.
Er du medlem af en klub eller forening, har vi også løsninger der kan bruges både til events eller til at repræsentere klubben eller foreningen på en god og synlig måde.
Her hos iKon, brænder vi for kvalitet og design, og sætter en dyd i at hjælpe dig og din virksomhed med råd og vejledning, så vi sammen kan sikre at dit logo står helt skarpt og synligt på tøjet. Det gør tøjet præsentabelt og sikrer dig en generel bedre genkendelse.

Besøg vores spændende showroom, hvor du kan se og røre de forskellige modeller og brands, inden du beslutter dig for hvordan dine ønsker bedst muligt bliver opfyldt.

Kontakt os og få et godt tilbud

Arbejdstøj med tryk til mange begivenheder

Profiltøj kan bruges i mange sammenhænge og til mange forskellige begivenheder. Oftest ser man arbejdstøj med tryk indenfor virksomhedens fire vægge, eller når medarbejderne skal på kundebesøg.

Man kan dog sagtens tænke lidt ud af boksen, da vi leverer tøj i mange afskygninger og til mange forskellige formål:

VÆLG SELV I EN PERSONLIG WEBSHOP

Vi skræddersyer en webshop løsning til jer med de produkter, I ønsker. I vil derefter have mulighed for at kunne tilgå shoppen, bestille og personliggøre det tøj der er udvalgt til shoppen af jer.

Når vi sammen med jer udvælger de produkter, vi tilbyder jeres virksomhed at købe som f. eks. efterskoletøj til jeres elever, arbejdstøj eller sportstøj til idrætten, vælger vi produkterne ud fra en række forskellige faktorer – blandt andet at produkterne skal være produceret under ordentlige forhold, at vores leverandører stiller krav til forsyningskæder og at produkterne er produceret bæredygtigt.

Vi udfører alle opgaver indenfor broderi, tryk og gravering, så det tøj og de produkter I udvælger, kan gøres ekstra personligt.

Vi hjælper altid med rådgivning og sparring i forbindelse med valg af tøjstørrelser og mærker.

Elektronik

Vi rådgiver dig gerne indenfor arbejdstøj med tryk:

Uanset om I er en mindre virksomhed, der søger rådgivning i forbindelse med at købe t-shirts med logo, eller om I er en større virksomhed, der søger rådgivning vedrørende en større løsning af profilbeklædning, er I altid velkomne til at ringe eller aftale en fremvisning i vores fysiske showroom, hvor I kan se alle de løsninger i profilbeklædning, vi kan tilbyde jeres virksomhed.

BæredygtigT?

Når I handler profiltøj ved iKon, har I altid mulighed for at vælge produkter, der er fremstillet af bæredygtige materialer.

Om I er på udkig efter bukser, skjorter, poloer, t-shirtstrøjer eller hættetrøjer er vi leveringsdygtige i det, jeres virksomhed har brug for. Det er ligeledes muligt at få tryk og brodering på det bæredygtige arbejdstøj.

Vil du høre mere om bæredygtigt arbejdstøj, er du altid velkommen til at ringe, eller bestille en fremvisning i vores showroom, hvor vi vil stå klar til at vise de helt rigtige løsninger for jeres virksomhed.

Kontakt Martin og få et uforpligtende tilbud

“Lad os tage en snak om hvordan vi hos iKon, bedst kan hjælpe jer, til bedre synlighed og branding. Kig forbi showroomet i Kolding og hør mere om de mange muligheder”

Martin Knudsen

Salg til virksomheder
martin@ikon.dk
+45 53 64 53 88

Udfyld kontaktoplysninger