TRYK OG BRODERI PÅ PROFILTØJ

FIRMATØJ MED LOGO

Styrk din virksomhed med profiltøj

Profiltøj kan bruges i mange sammenhænge og til mange forskellige begivenheder. Oftest ser man firmatøj med tryk indenfor virksomhedens fire vægge eller når medarbejderne skal på kundebesøg. Det er ofte i form af poloshirts eller skjorter med logo. Det er generelt en fantastisk måde for virksomheder at skabe et professionelt udseende for deres medarbejdere, og med et logo på tøjet kan medarbejderne repræsentere virksomhedens brand og styrke virksomhedens image.

Du kan dog sagtens tænke lidt ud af boksen, da vi leverer profilbeklædning i mange afskygninger og til mange forskellige formål. Vi kan bl.a. levere:

Al vores firmatøj kan udsmykkes med enten broderi eller logo tryk af højeste kvalitet for at skabe maksimal synlighed for din virksomhed.

Er du interesseret i firmatøj med logo til dine ansatte, kunder eller samarbejdspartnere? Tag et kig i vores sortiment eller kontakt os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til din virksomhed.

Hvorfor vælge firmatøj med logo?

Et godt førstehåndsindtryk er guld værd, og det bliver kun endnu mere sandt, når der er tale om en arbejdssituation. Det tager os kun et enkelt sekund at bedømme hinanden, men det tager meget lang tid bagefter at ændre den bedømmelse – og det er derfor ekstremt vigtigt at skabe et godt førstehåndsindtryk. Firmatøj med logo kan have en positiv effekt på førstehåndsindtrykket, men det kan faktisk gøre meget mere end det:

  • Firmatøj med logo kan styrke virksomhedens brand. Ved at have virksomhedens logo på tøjet kan medarbejderne blive vandrende reklamesøjler for virksomhed. Det hjælper med at skabe genkendelighed og styrke virksomhedens brand.
  • Firmatøj med logo giver et professionelt og ensartet udseende blandt medarbejderne. Det kan være med til at skabe tillid og troværdighed hos kunder og samarbejdspartnere.
  • Firmatøj med logo kan bidrage med en teamfølelse. Når medarbejderne bærer det samme firmatøj med logo, skaber det en følelse af fællesskab og teamånd. Det kan styrke samarbejdet internt og øge motivationen blandt medarbejderne.

Stort udvalg af firmatøj med logo

Hos iKon finder du et stort og nøje udvalgt sortiment af profilbeklædning til alle sæsoner og formål, der kan udsmykkes med din virksomheds logo. Vi har mange valgmuligheder, uanset om du leder efter klassisk firmatøj eller mere afslappende profilbeklædning. Du finder alt fra skjorter og poloshirts, der kan få broderet firmalogo på kraven til sweatshirts, t-shirts, hættetrøjer og jakker, der kan få trykt eller broderet logo på brystet eller ryggen.

Vores udvalg inkluderer firmatøj til både kvinder og mænd og består af nøje udvalgte mærker, der er kendt for deres høje kvalitet og gode pasform. I vores sortiment finder du bl.a. firmatøj fra Fruit of the Loom, Tee Jays, ID, Craft og James Harvest i mange forskellige modeller, farver, størrelser og prisklasser.

Vi har mange års erfaring med at finde det rette firmatøj til en lang række virksomheder, og vi kan levere alt slags firmatøj i den bedste kvalitet til lige netop dit budget.

UDVALGTE PRODUKTER:

Bæredygtigt firmatøj med logo

Bæredygtigt firmatøj med logo sender et positivt budskab om virksomhedens værdier og engagement i miljøet. Når du handler profiltøj ved Ikon, har du derfor altid mulighed for at vælge produkter, der er fremstillet af bæredygtige materialer.

Uanset om du er på udkig efter bukser, skjorter, poloer, t-shirts eller trøjer, er vi leveringsdygtige i det, din virksomhed har brug for. Det er ligeledes muligt at få tryk og brodering på vores bæredygtige firmatøj.

Vil du høre mere om bæredygtigt firmatøj, er du altid velkommen til at ringe eller bestille en fremvisning i vores showroom, hvor vi vil stå klar til at vise de helt rigtige løsninger for jeres virksomhed.

Vi rådgiver dig gerne indenfor firmatøj med tryk

Uanset om I er en mindre virksomhed, der søger rådgivning i forbindelse med at købe t-shirts med logo, eller om I er en større virksomhed, der søger rådgivning vedrørende en større løsning af profilbeklædning, er I altid velkomne til at ringe eller aftale en fremvisning i vores fysiske showroom, hvor I kan se hele vores sortiment af firmatøj.

Vælg selv i en personlig webshop

Hos iKon kan vi levere en skræddersyet webshopløsning med alle de produkter, I ønsker. Når den er klar, får I mulighed for at tilgå shoppen, bestille og personliggøre det firmatøj, der er udvalgt til shoppen af jer.

Når vi sammen med jer udvælger de produkter, vi tilbyder jeres virksomhed at købe som f. eks. jakker, t-shirts, sweatshirts og hættetrøjer, vælger vi produkterne ud fra en række forskellige faktorer, bl.a. at produkterne skal være produceret under ordentlige forhold, at vores leverandører stiller krav til forsyningskæder og at produkterne er produceret bæredygtigt.

Vi udfører alle opgaver indenfor broderi, tryk og gravering, så det tøj og de produkter I udvælger, kan gøres ekstra personligt.

Vi hjælper altid med rådgivning og sparring i forbindelse med valg af tøjstørrelser og mærker.

Derfor skal du vælge iKon

Hos iKon får du et dedikeret team, der står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til dit firma. Du kan med os som samarbejdspartner altid forvente:

Vi står til rådighed gennem hele processen og hjælper altid gerne med rådgivning og sparring, så du kan bestille firmatøj, som alle medarbejdere bliver glade for.

Kontakt Martin og få et uforpligtende tilbud

“Lad os tage en snak om hvordan vi hos iKon, bedst kan hjælpe jer, til bedre profiltøj. Kig forbi showroomet i Kolding og hør mere om de mange muligheder”

Martin Knudsen

Salg til virksomheder
martin@ikon.dk
+45 53 64 53 88

Udfyld kontaktoplysninger