ARBEJDE MED VARMEN

FLAMMEHÆMMENDE ARBEJDSTØJ

åndbar

vejrbestandig

redning

brand

Beskyttelse til de varme fag

Arbejder du i et miljø, hvor du er udsat for kontakt med varme eller gnister? Vi anbefaler at du tager et kig på Blåklæders brandhæmmende arbejdstøj, når du skal arbejde med ekstremerne.

Varme, mørke, kulde og vand er nogle af de benspænd, der kan møde dig på dit job. Hos Blåklæder producerer de flammehæmmende og brandhæmmende arbejdstøj af højeste kvalitet. De har et stort udvalg af brand- og flammehæmmende arbejdstøj, der er udarbejdet efter ISO-standarder og godkendt til brug efter alle regler.

Se vores udvalg indenfor flamme- og brandhæmmende arbejdstøj her.

UDVALGTE KATEGORIER:

Flamme- og brandhæmmende tøj fra Blåklæder

Flammehæmmende arbejdstøj er et vigtigt element i sikkerheden på arbejdspladsen. Det er designet til at beskytte mod brændbare materialer og kemikalier, som kan udsætte arbejdstagere for fare. Det er derfor vigtigt at vælge det rette flammehæmmende arbejdstøj, der passer til arbejdsopgaverne.

Hos Blåklæder finder du et stort udvalg af flammehæmmende arbejdstøj, der kan beskytte dig fra bl.a. strålevarme, flammekontakt, gnister og andre varme materialer. Du finder alt fra jakker, overalls, kedeldragter og regntøj til sweatshirts, skjorter, undertøj og accessories som huer, halsrør og bælter, så du er godt dækket ind, uanset arbejdsopgaver og miljø. Arbejdstøjet er også kendt for at være komfortabelt og fleksibelt, så du kan klare dine arbejdsopgaver uden forhindringer.

Det er også vigtigt at overveje hvilke materialer der er brugt til at producere arbejdstøjet. Det skal være af høj kvalitet og være i stand til at modstå høje temperaturer.

Flammehæmmende arbejdstøj fra Blåklæder er fremstillet i materialer, der er særligt udviklet til at beskytte mod varme og ild. Valget af stof sikrer minimal risiko for flammespredning – og det er lukket og sikret, så gnister ikke kan trænge ind.

Med brandhæmmende arbejdstøj fra Blåklæder er du sikret optimal beskyttelse, der er særligt tilpasset dit erhverv og arbejdsopgaver, uden at du skal gå på kompromis med hverken funktionalitet eller komfort.

UDVALGTE PRODUKTER:

iKon og Blåklæder

Vi har hos iKon et samarbejde med en af bygge og håndværksbranchens stærkeste navne indenfor arbejdsbeklædning, nemlig svenske Blåklæder.

De har igennem mange år skabt arbejdstøj til de ekstreme arbejdspladser i kulde, flammer, vand og blæst. De har sat sig for at skabe den bedste beskyttelse for dem, der arbejder med elementerne.

Vi er stolte over at have deres produkter hos os og kunne tilbyde din virksomhed en skræddersyet løsning med tryk eller broderi, så dit personale står ekstra stærkt til alle opgaver.

Du kan læse meget mere om Blåklæders tøj og dets ISO-standarter ved at besøge siden her.

VÆLG SELV I EN PERSONLIG WEBSHOP

Vi skræddersyer en webshop løsning til jer med de produkter, I ønsker. I vil derefter have mulighed for at kunne tilgå shoppen, bestille og personliggøre det tøj der er udvalgt til shoppen af jer.

Når vi sammen med jer udvælger de produkter, vi tilbyder jeres virksomhed at købe som f. eks. efterskoletøj til jeres elever, arbejdstøj eller sportstøj til idrætten, vælger vi produkterne ud fra en række forskellige faktorer – blandt andet at produkterne skal være produceret under ordentlige forhold, at vores leverandører stiller krav til forsyningskæder og at produkterne er produceret bæredygtigt.

Vi udfører alle opgaver indenfor broderi, tryk og gravering, så det tøj og de produkter I udvælger, kan gøres ekstra personligt.

Vi hjælper altid med rådgivning og sparring i forbindelse med valg af tøjstørrelser og mærker.

Elektronik
Kontakt Martin og få et uforpligtende tilbud

“Lad os tage en snak om hvordan vi hos iKon, bedst kan hjælpe jer, til bedre arbejdsbeskyttelse. Kig forbi showroomet i Kolding og hør mere om de mange muligheder”

Martin Knudsen

Salg til virksomheder
martin@ikon.dk
+45 53 64 53 88

Udfyld kontaktoplysninger