Studietrøjer

streamline-icon-e-commerce-apparel@140x140

Vælg SELV-SHOP

streamline-icon-pin@140x140

Direkte til din skole

Group 5

PERSONLIG service

Group 11

hurtig levering

Pas godt på minderne

Studietrøjer er mere end bare trøjer. Trøjerne bærer en lang tradition med sig og fungerer som symbolske erindringer om en studietid fyldt med særlige oplevelser, venskab og læring. Studietrøjen repræsenterer et fællesskab, et tilhørsforhold og et ganske særligt kapitel i ens liv.

God kvalitet og slidstyrke er af den grund essentielt, når det kommer til studietrøjer og studieturstrøjer. Hos iKon finder I brands som Craft, Clique, Fruit of the Loom, Hummel, ID og Neutral. Vi tilbyder et stort udvalg af studietrøjer i god kvalitet, uanset om I foretrækker hættetrøjer, sweatshirts med lynlås, t-shirts eller noget helt fjerde.

Vi står også altid klar med rådgivning i designprocessen, så vi sikrer, at jeres klasse får den helt perfekte studietrøje. Vi tilbyder alle former for tryk, broderi og print, så I kan levere jeres helt eget design til jeres unikke studietrøjer eller studieturstrøjer.

UDVALGTE MÆRKER:

Find lækre studietrøjer til dit gymnasie hos iKon

Studietrøjen fungerer som et symbol på fællesskabet og det faglige fokus, der binder de studerende i en klasse sammen. Når man ser på sin trøje, kan man genkalde sig de lærerige, sjove og måske endda udfordrende øjeblikke, der blev overvundet sammen med venner og klassekammeraterne. Trøjerne bliver derfor ikke blot en påmindelse om den akademiske præstation, men også om de forbindelser, der blev skabt på gymnasiet.

Hos iKon har vi et bredt udvalg af studietrøjer, der kan tilpasses efter jeres ønsker og præferencer. Vi har alt fra trendy hoodies til klassiske sweatshirts og lette t-shirts i mange forskellige farver, størrelser og pasformer, så hele klassen kan få lige netop den model, de ønsker sig.

Alle vores studietrøjer kan udstyres med logo, grafik og/eller navn i enten tryk eller broderi, enten foran eller bagpå trøjen. Hos os får I altså rig mulighed for at designe nogle flotte trøjer, som hele klassen vil elske – uanset om det er med minder fra en studietur eller et motiv, der definerer jer som klasse. Det er helt op til jer at designe trøjerne.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe jer med at designe den perfekte studietrøje, der ikke blot er behagelig at have på, men som bevarer minderne om en hyggelig studietid.

Studieturstrøjer - et symbol på eventyr

Er I specifikt på udkig efter studieturstrøjer, står vi selvfølgelig også klar til at hjælpe. En studieturstrøje leder tankerne tilbage på den studietur, hvor trøjen først blev taget i brug. På den måde er trøjen med til at bevare minderne om studieturen flere år efter, at I er kommet hjem fra jeres eventyr.

Det særlige ved studieturstrøjer ligger i trøjernes evne til at indfange øjeblikke og minder fra studieturen. Trøjerne bliver på den måde til en symbolsk påmindelse om jeres sammenhold og eventyr. Vores udvalg af studieturstrøjer fra velrenommerede mærker sikrer både komfort og stil. Vælg mellem et bredt spektrum af farver og designs og skab en unik erindring om jeres studietur, der varer livet ud.

UDVALGTE PRODUKTER INDENFOR STUDIETRØJER:

Design den perfekte studietrøje hos os

Hos iKon får I en unik mulighed for at udtrykke jeres individualitet gennem designprocessen af studietrøjer. Som studerende har I ikke længere blot begrænsede valgmuligheder, men snarere et lærred, hvor I kan udtrykke jeres kreativitet og identitet, når I designer jeres helt unikke studieturstrøje. Fra farvevalg og grafiske elementer til slogans og individuelle detaljer er designprocessen åben for uendelige variationer – og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Det giver jer mulighed for at skabe studietrøjer, der ikke blot symboliserer jeres studietid, men også afspejler jeres personlige stil og holdninger. Jeres trøjer kan inkludere alt fra humoristiske indslag og motiverende citater til symbolske illustrationer, der repræsenterer specifikke interesser eller begivenheder i studietiden. Gennem denne frihed i designprocessen opstår der unikke og mindeværdige studietrøjer, der skiller sig ud fra mængden.

Det er lige netop det, der gør studietrøjer til meget mere end blot tøj; hver trøje bliver til et kunstværk, der fortæller en historie og indfanger ånden af studietiden – og den person, som bærer trøjen. Trøjerne fungerer som et minde i fysisk form, der kan holde i mange år.

Vælg nemt fra egen webshop

Vi opsætter dit gymnasies webshop med design og de produkter, som I selv har valgt. Herefter vil I hver især have mulighed for at tilgå shoppen og bestille lige netop det tøj, som I ønsker. Nemmere bliver det simpelthen ikke.

For at tilbyde jer det helt rette produkt, har vi i vores udvælgelse af producenter af studietrøjer lagt stor vægt på en række faktorer, som sikrer kvaliteten og etikken hos vores produkter. Vi stiller eksempelvis krav om, at vores leverandørers forsyningskæder skal være bæredygtige, og at produkterne ligeledes er produceret på bæredygtig vis.

oluwakemi-solaja-ZN52ZBFkw4Y-unsplash

Vælg iKon som din leverandør af studietrøjer

Når I køber studietrøjer gennem os, får I lov til at vælge mellem et væld af anerkendte tøjmærker, som er kendt for deres kvalitet og slidstyrke. I bliver desuden altid mødt med personlig service og fuld fleksibilitet. På den måde sikrer vi hos iKon en god oplevelse fra start til slut, ligesom vi lægger stor vægt på, at I ender med en studietrøje, som alle i klassen bliver glade for.

I et samarbejde med os kan I forvente:

DET SIGER KUNDERNE OM OS:
Vesterlund Efterskole
Vi har været kunder hos iKon i mange år og er super glade for samarbejdet. ALT er muligt hos iKon. 
Servicen er I top og man føler sig altid som den vigtigste kunde hos IKON.

- Carina Bangsø Stockholm
Skanderup Efterskole
Samarbejdet med iKon har altid fungeret gnidningsløst. De kender vores behov, og de leverer altid god kvalitet, til rimelige priser, hurtigst muligt.

- Rune Peitersen
Kontakt Martin og få et uforpligtende tilbud

” Din efterskole sætter rammerne og udvælger et præsentabelt sæt til jeres elever. Du kan også give eleverne nogle valgmuligheder, der tilpasses deres personlige stil eller funktion.

Lad os tage en snak om hvordan vi hos iKon, bedst kan hjælpe jer. Kig forbi showroomet i Kolding og hør mere om de mange muligheder”

Martin Knudsen

Salg til virksomheder
martin@ikon.dk
+45 53 64 53 88

Udfyld kontaktoplysninger