MOTION OG SYNLIGHED

LØBETØJ MED LOGO

streamline-icon-e-commerce-apparel@140x140

Vælg SELV-SHOP

streamline-icon-pin@140x140

Direkte til din KLUB

Group 5

PERSONLIG service

Group 11

hurtig levering

Skab synlighed med løbetøj med tryk

Løbetøj med logo er blevet en populær måde at reklamere for virksomheder og organisationer på. Det er især fordi mange mennesker ser og bemærker løbere rundt omkring i byer, på stier og i parker, men det skaber især synlighed til begivenheder som f.eks. DHL Stafet, halvmaraton og lignende motionsløb. Det er god markedsføring for en virksomhed, når medarbejdere deltager i disse begivenheder med løbe t-shirts med virksomhedens logo eller budskab trykt på.

Udover at skabe synlighed, er løbetøj med tryk også med til at vise, at virksomheden prioriterer sundhed på arbejdspladsen og opfordrer til samt understøtter medarbejderne med en aktiv livsstil. Firma løbetøj egner sig således godt som gave til medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder, der løber eller dyrker anden form for sport i fritiden.

Løbetøj med logo er også et populært valg i løbeklubber og sportsforeninger, hvor ens tøj med eget logo er en god måde at skabe samhørighed og identitet på. Det kan være en god souvenir eller en gave til medlemmerne, som de kan bruge under træning og løb og samtidig skabe opmærksomhed for klubben eller foreningen.

Hos iKon finder du et stort udvalg af løbetøj fra nogle af de absolut bedste mærker på markedet. Vi har trøjer, t-shirts, jakker, shorts og tights fra bl.a. Craft, Adidas og Hummel i mange forskellige designs, farver og pasforme. Alt løbetøj i vores sortiment kan udsmykkes med firmalogo eller andet tryk, enten foran eller på bagsiden.

Nyheder

Lad dig inspirere af vores nyeste udvalg af sportstøj fra en lang række kendte mærker.

Find det rette løbetøj med logo til din virksomhed, klub eller forening

Der findes mange forskellige typer løbetøj, så det handler om at finde det, der passer bedst til virksomhedens behov og budget. En klassisk løbe t-shirt eller trøje vil altid være en sikker vinder, men der er også mange andre muligheder, f.eks. løbejakker, løbeshorts eller løbetights.

Når du skal vælge det rette træningstøj til dine medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder, er det vigtigt, at du går efter løbetøj af høj kvalitet. Det skal nemlig både kunne tåle sol, vind og regn og samtidig være komfortabelt i brug, uanset om det skal bruges i fitness, til maraton eller andre former for sport.

Vi tilbyder af den grund kun løbetøj fra mærker, der er kendt for god kvalitet og som holder sig pænt vask efter vask. Det er bl.a. Craft løbetøj, som er kendt for sin høje ydeevne og slidstyrke. Det er din garanti for at modtage et produkt, som dine medarbejdere bliver glade for og glædeligt finder frem fra skabet år efter år.

EKSEMPLER PÅ MÆRKER VI ANBEFALER
Group 11

Derfor skal du vælge iKon

Når du køber løbetøj med tryk til din klub eller virksomhed gennem iKon, får du et væld af anerkendte tøjmærker, som er kendt for deres kvalitet og slidstyrke. Du får også altid personlig service, fleksibilitet og hurtig levering.

Vi hjælper altid gerne med rådgivning og sparring, når du skal designe de perfekte løbetrøjer med logotryk til firmaet, foreningen eller efterskolen.

Hos iKon kan du se frem til følgende fordele:

SKAB IDENTITET
MED DIN MOTION

KVALITETS TØJ
TRYK AF LOGO OG BUDSKAB
STORT UDVALG AF MÆRKER

Vi står klar til at hjælpe dig

Vil du gerne øge synligheden af dit brand på en smart og praktisk måde? Eller leder du efter det rette løbetøj til din efterskole eller forening? I vores sortiment finder du en stor variation i både brands, produkter og pris, så du altid kan finde den helt rigtige stil samt pasform til dine medarbejdere, elever eller klubmedlemmer.

Vi står også altid klar med sparring og rådgivning, så du finder den helt rette løsning.

Vil du have et skræddersyet tilbud?

UDVALGTE PRODUKTER:
Kontakt Dan og få et uforpligtende tilbud

“Lad os tage en snak om hvordan vi hos iKon, bedst kan hjælpe jeres hold, til en god sæson. Kig forbi showroomet i Kolding og se de mange muligheder”

Dan Frederiksen

Salg til klubber
dan@ikon.dk
+45 23 66 30 44

Udfyld kontaktoplysninger