MÆRKEFRI BASISBEKLÆDNING AF HØJ KVALITET

TIGER COTTON

BÆREDYGTIG BEKLÆDNING I HØJ KVALITET

Tiger Cotton er et underlabel af det kendte mærke Neutral. Tiger Cotton fremstiller udelukkende bæredygtigt tøj, for at beskytte biodiversiteten. Tøjet er etiketfri og produceret i samarbejde med landmænd. Produkterne består af 100 % økologisk konverteringsbomuld i høj kvalitet

Hør mere og Tiger Cottons produkter
og hvad vi kan tilbyde.
Kontakt os her.

NÅR ALLE ER GODE FOR HINANDEN

Billedet herover viser et kort over det første Tiger Cotton projekt. Imellem de to habitater, bor titusinder af mindre bommuld dyrkere. Bommuldsmarkerne imellem de to habitater hjælper tigerne når de vandre, imellem de to områder. Når plantage ejerne undlader pesticider i deres bommuldsproduktion, giver de tigrene, omgivelserne og verden en mulighed for at trives. Lige nu er der over 4.000 bommuldsproducenter i området der har konverteret til giftfri bommuldsproduktion!

Du kan læse meget mere om projektet, samt hvorfor det er så vigtigt at tænke længere end hvad der hænger på bøjlen i butikken, lige her.

Kontakt Martin og få et uforpligtende tilbud

“Lad os tage en snak om hvordan vi hos iKon, bedst kan hjælpe jer, til bedre kvalitet. Kig forbi showroomet i Kolding og hør mere om de mange muligheder”

Martin Knudsen

Salg til virksomheder
martin@ikon.dk
+45 53 64 53 88

Udfyld kontaktoplysninger