MILJØVENLIGT LOGOTRYK

12. Sep. 2024

Ansvar og omtanke hos Ikon

I en tid, hvor ansvarlighed og omtanke for miljøet fylder mere end nogensinde før, er det vigtigt for virksomheder at træffe valg, der ikke kun styrker deres brand, men også understøtter en grønnere fremtid. Hos iKon tager vi ansvar og stræber efter at minimere vores miljøaftryk 👕🌍♻️ 

Læs her hvordan vi gør det miljøvenligt

Miljøvenlige materialer og trykfarver

Hos os handler bæredygtighed om mere end blot reduceret transport. Vi udvælger nøje de materialer og farver, vi bruger i vores tryk.

For eksempel tilbyder vi bla. tryk på t-shirts fremstillet af 100% organisk fairtrade bomuld og anvender miljøvenlige, vandbaserede farver til vores logotryk. Disse valg sikrer, at dit brand ikke kun opnår synlighed, men også støtter en grønnere fremtid.

Læs mere om bæredygtige tekstiler her:

Skærmbillede 2024-09-11 kl. 14.47.43

In-house produktion: Din garanti for kvalitet og Miljøhensyn

Når vi siger, at vi har kontrol over hele processen, mener vi det fuldt ud. Vores trykkeri er in-house, hvilket betyder, at vi kan garantere ensartet kvalitet på alle dine tryksager, uanset om det er tøj eller reklameartikler. Ved at have produktionen tæt på reducerer vi samtidig transporten – og dermed CO2-udledningen. 💨

Det resulterer ikke kun i hurtigere levering og bedre kvalitetssikring, men også i en mindre belastning på miljøet. Ved at samle alle led i produktionen under ét tag skaber vi en proces, hvor spild minimeres, og energien bruges mest effektivt.

Vi tager ansvar

Vi stræber konstant efter at opfylde FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Derfor kan du være sikker på, at når du vælger os som din partner til logotryk, vælger du også en virksomhed, der tager ansvar for miljøet.

Læs mere om de 17 Verdensmål her: