WE BELIEVE IN BEING OKAY

Okay clothing. Certified Okay!

Hos Neutral® ønsker vi, at vores tøj betyder noget. Vi ønsker, at det skal være okay for alle. Vores planet. Landmænd. Arbejdere. Os. Og dig.

Derfor er Neutral® fremstillet og certificeret i henhold til de højeste sociale, etiske og miljømæssige standarder i verden.

Certifikaterne er defineret og overvåget af eksterne organisationer og garanterer, at Neutral® er lavet med ægte hensyn til mennesker og planet.

Det er 100% organisk fairtrade-bomuld, okay arbejdsforhold og miljøvenlige produkter, der tager sig af biodiversitet, lokale miljøer og globalt klima.

 

CERTIFICERET ANSVAR

At lave bæredygtigt tøj kan være vanskeligt. Men med certifikater behøver det ikke være det. De leder os gennem forsyningskæden, fra bomuldsmark til slutprodukt og fortæller os, hvad der er okay.

Certifikaterne er defineret og overvåget af eksterne organisationer og er vores måde at gøre det mest ansvarlige tøj på, vi kan. Ved at anvende disse standarder har vi opstillet nogle objektive kriterier for produktionen af ​​hvert eneste Neutral®-produkt.
Derfor er vores certifikater mere end funky frimærker.De er din garanti for, at Neutral®-produkter fremstilles i henhold til de højeste sociale, etiske og miljømæssige internationale standarder.
Det redder ikke verden. Det gør os ikke bedre. Men det er rimeligt. Og det gør det okay.
Vi kalder det Certified Responsibility™

 

THE STORY OF THE
NEUTRAL T-SHIRT

 

BÆREDYGTIGHED FOR ALLE

Hos Ikon Klub & Erhverv prøver vi hele tiden at tage små skridt mod en bæredygtig fremtid.
Et skridt i den rigtige retning er, at have Neutral i vores sortiment.
Dette gør at du som virksomhed har mulighed for, at tilbyde dine medarbejdere bæredygtigt tøj til overskuelige priser.
Se mulighederne i Neutrals 2020 Katalog, eller kontakt os for at høre mere.

 

 

 

Kontakt os for at høre mere
KONTAKT